sjuk idag..

Min dag började med att jag vaknade upp med en väldig huvudvärk (nästan migrän) och ont i halsen. Mamma ringde och sjukanmälde mig och jag la mig i soffan framför en film, den första filmen gick bra att titta på, men när jag började på film #2 höll jag på att somna så jag pausade filmen och somnade nästan på direkten, jag vaknade efter ca:2,5h då såg jag klart filmen och sen somnade jag igen. Vaknade sen vid ca: 15.15 då isac kom hem. Då satte jag mig och kollade på en till film. Sen blev det lite tv också och nu sitter jag här och lyssnar på musik.

Istället för att bara ha två singel isträningar den här veckan så har vi fått en extra tid på fredag i A-hallen desseutom. Och på måndag hade vi också fått en extra tid även den i A-hallen. Det känns verkligen att säsongen snart är över, för nu ger man verkligen allt på träningarna.

Snart är det påsklov och ååh det e så mycket man måste få gjort innan det, hur ska jag hinna allt...

Allt bara närmar sig mer och mer det är liksom bara 72 skoldagar kvar i grundskolan! Sen är ju balen den 31/5 och klänning måste sys tills dess! Sen har vi ju våran musikal också som är typ 24 eller 25 Maj, till den är det tre sångtexter att lära sig och även ett dansnummer för min del. Sen är det den sorliga skolavslutningen då man ska lämna världens bästa klass ever 9E<3

Ska bli så skönt att få komma till ny skola med nya klasskompisar!

Det här inlägget handla verkligen om allt möjligt, helt random om jag får säga det själv..


Christmas Snowflake