Senaste veckan

Har inte orkat uppdatera på ett tag nu..
Den senaste veckan har jag letat musik till mitt nästa program och har även letat efter en dräkt, har hittat två fina och även två fina musiker. Båda musikerna är filmmusik. Lägger upp dem nedan.
Träningarna har gått bra, det har inte varit så många träningar men, i söndags hade jag team och det var nice, sen hade jag en isträning i måndags och den gick bra stod dubbel salchow på den träningen. I Onsdags hade vi markträning, det var rätt kul, men jobbigt, visprang och gjorde styrka så nu har jag träningsverk. I dag hade jag ett ispass och det gick bra,  stod dubbel toelop så det är jag nöjd över, dock glömde jag mina tights hemma så jag fick träna i mjukisbyxor, men det funkade det också.
Sen har jag väl inte pluggat super duper mycket, men det får jag ta igen nu i helgen harju bara träning på söndagen så det borde jag hinna, har inget annat planerat.
Imorgon blir det skola och sen åker jag antingen ner på stan en sväng eller så åker jag direkt till ishallen och pluggar. Träningen börjar iaf 16.45, jag hoppas att det går bra då också.

Musikfrån filmen Eragon

Musik från The man in the Iron mask

Christmas Snowflake